Lemmikkieläinliike Jälki

Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksille!

Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksille!

Tilaaminen ja ostoprosessi

Kaikkia asiakkaan antamia tietoja käytetään vain tilauksen toimittamiseen – paitsi jos asiakas on kassalla erikseen antanut suostumuksen jatkoyhteydenottoihin. Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Mikäli asiakkaana on alle 18-vuotias henkilö, hänen tulee pyytää lainmukaisen holhoojansa suostumus tuotteiden tilaamiseen. Kaupanteon yhteydessä saatavia asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakastietoja voidaan käyttää Lemmikkieläinliike Jäljen verkkokaupan omaan suoramarkkinointiin, mikäli siihen on saatu asiakkaan suostumus.

Hinnat

Tuotteen hinta on esillä Jäljen verkkokaupan sivuilla ja se esitetään vielä kassalla yhteenvedon yhteydessä. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaan. Arvonlisävero on eritelty tilauksen mukana tulevassa kuitissa. Kaikki hinnat on ilmoitettu sitoumuksetta ja Jälki pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden, varaston inventointivirheiden ja verkkokaupan toimintahäiriöiden johdosta.

Toimitusajat

Normaalit varastotuotteet lähtevät liikkeestämme Rovaniemeltä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta, ja ovat asiakkaalla yleisesti ottaen viikon sisällä tilauksesta. Mikäli tilaus viivästyy, informoidaan siitä asiakasta välittömästi sähköpostitse. Emme vastaa Postin, Matkahuollon tai muiden tavarankuljetuksesta vastaavien toimijoiden toimitusviiveistä. Osa tuotteista toimitetaan muualta kuin Jäljen Rovaniemen toimipisteeltä, jolloin asiakasta informoidaan toimitusajasta sähköpostilla. Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta, sekä paketin seurantakoodin, mikäli sellainen on asiakkaan valitsemassa toimitustavassa mahdollinen.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteita toistaiseksi vain Suomeen, Postin ja Matkahuollon välityksellä. Tuotteet voi myös noutaa liikkeestämme. Rovaniemen alueella (säde n. 10 km kaupalta) toimitamme tuotteet myös kotiintoimituksena ilmaiseksi suoraan asiakkaalle.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Visa, Visa Debit, Visa Electron ja Mastercard -korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Checkout Finland Oy on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle.

Tuotetiedot

Myyjä ei vastaa tuotteiden tietojen ja kuvauksien virheistä ja pidättää oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Jos tuotetiedot ovat epäselvät, ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteesta. Älä siis tilaa tuotetta, jos et ole täysin ymmärtänyt tuotteen kuvausta. Tuotteiden tuotekuvat ovat viitteellisiä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Force Majeure

Lemmikkieläinliike Jälki Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lemmikkieläinliike Jälki Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lemmikkieläinliike Jälki Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Vaihdot ja palautukset

Ensisijainen yhteystieto palautusasioissa:
Puh. 040 127 2423
Email. [email protected]

Palautusoikeus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta.

Verkkokaupassa myytävillä tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus, poislukien kaikki syötävät tuotteet. Voit siis rauhassa tutustua tuotteeseen kotona, ja sovittaa sitä tarvittaessa aivan kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessasi. Mikäli tuotteen sovittaminen vaatii pakkauksen avaamisen, voit sen huoletta tehdä. Suljettujen, läpinäkyvien pakkausten kohdalla toivomme käytettävän harkintaa (flexit tms. joihin tutustumiseksi ei pakkausta tarvitse avata). Mikäli tuote on väärän kokoinen, tai ei muuten vastaa odotuksiasi, olet oikeutettu palauttamaan sen 14 vuorokauden kuluessa siitä kun olet tuotteen vastaanottanut. Asiakas voi avata tuotteen pakkauksen (pakkausta kuitenkaan rikkomatta) tutkiakseen tuotetta menettämättä peruutusoikeuttaan. Asiakas ei kuitenkaan saa ottaa tuotetta käyttöön. Kun palauttamisen ehdot täyttyvät, kauppasumma palautetaan heti kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Likaantuneita ja koiran-/kissankarvaisia tuotteita emme ota palautuksina vastaan, ne joko palautetaan asiakkaalle – tai palautussummasta vähennetään -20% puhdistusmaksu.

Mikäli haluat palauttaa toimitetut tuotteet, pakkaa ne takaisin niiden toimituslaatikkoon (tarkista että se on vielä siinä kunnossa että se kestää matkan takaisin!) ja vie laatikko lähimpään palautustoimipaikkaan.  Liitä mukaan vapaamuotoinen kuvaus siitä mitä palautat, ja maininta mahdollisesta vaihdosta toiseen tuotteeseen jos olet siitä meidän kanssamme sopinut.

Asiakas maksaa palautettavien tuotteitten postituskulut.

Palautuksen tultua perille tehdään rahojen palautus asiakkaalle maksunvälittäjän palvelun kautta (Checkout Finland) ja palautus tehdään aina alkuperäiselle maksutavalle, eli sille, jolla asiakas verkkokaupassa tilauksensa maksoi.

Postituskulut voidaan vähentää asiakkaalle palautettavasta summasta.

Tuotteen vaihto-oikeus

Jos osoittautuu, että tilasit väärän koon, voit palauttaa käyttöönottamattoman tuotteen ja saada oikeankokoisen samanlaisen tuotteen vaihdossa, mikäli sellainen varastossa on. Ota näissä tapauksissa meihin yhteyttä, jotta voimme sopia käytännön järjestelyistä.

Toimipaikkapalautus

Jos tilattu tuote palautuu meille siksi, että paketti on jäänyt noutamatta, vähennämme palautussummasta lähetys – ja pakkauskuluja 20 euroa.

Palautusoikeus raukeaa mikäli:

  • Tuotetta on käytetty, se on likainen, tai siinä on esim. koiran-/kissankarvoja
  • Läpinäkyvään muoviin tai muuhun tiiviiseen pakkaukseen pakattu tuote on avattu.
  • Koiran ruuaksi tai turkin hoitoon tarkoitetun tuotteen paketti on avattu.
  • Virheellisillä tuotteilla on aina palautusoikeus.