Lemmikkieläinliike Jälki

JumppaPomppa Luumu

28,90 44,90 

JumppaPomppa on monipuolinen lämpöpaita ympärivuotiseen käyttöön. Sen selkäosa on sähköistymätöntä plyysineulosta, jonka erinomainen joustavuus tekee paidasta helposti puettavan ja miellyttävän päällä. Alaosa on vettä hylkivää lämpötrikoota, joka suojaa niin vatsaa kuin eturintaa. Tyköistuva malli pysyy erinomaisesti myös vauhdikkaan koiran päällä. JumppaPomppaa voi käyttää lämpökerroksena sellaisenaan tai lisäeristeenä Pomppa-takin alla.

Poista

Kuvaus

Pesu

Oikeaoppinen hoito ja huolto lisää tuotteen käyttövuosia. Noudata aina lämpöpaidan sisäpuolelta löytyvän pesulapun ohjeita huolellisesti. Pese lämpöpaita ohjeen mukaisesti 30 asteen hienopesussa ja vältä käyttämästä huuhtelu- tai valkaisuaineita. Emme myöskään suosittele linkoamaan tai silittämään lämpöpaitaa. 

Suosittelemme välttämään lämpöpaidan tarpeetonta pesua. Suuren vedenkulutuksen lisäksi pesut kuluttavat lämpöpaidan kangasta sekä pinnoitetta. Mikäli lämpöpaidassa ei ole näkyvää likaa tai roskaa, kokeile ensisijaisesti tuulettaa tuote ulkona tai laittaa se pakastimeen päästäksesi eroon mahdollisista hajuista. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.