Lemmikkieläinliike Jälki

Urine Off Cat & Kitten

9,90 23,90 

TilavuusPoista valintaPoista valinta
- +

Kuvaus

Urine Off Cat Spray poistaa tehokkaasti kissan virtsatahrat ja -hajut.Suihke ei pelkästään peitä hajuja vaan hajottaa virtsakiteet ja neutralisoi ne. Tavallisiin puhdistuaineisiin verrattuna Urine Off Cat Spray on huomattavasti tehokkaampi. Tavalliset pesuaineet poistavat näkyvät tahrat, mutta kissa voi edelleen haistaa virtsan hajun ja jatkaa virtsaamista samaan paikkaan. Koska Urine Off hajottaa virtsakiteet, kissa ei pysty paikallistamaan kohtaa, johon on virtsannut aikaisemmin eikä tunne vetoa merkata samaan kohtaan uudelleen.

Urine Off Cat & Kitten Spray on suunniteltu erityisesti kissoille ja kissanpennuille. Tuotteen suurempi viskositeetti tekee siitä helpommin levittyvän ja paremmin eri pinnoilla pysyvän. Tuote on täysin turvallinen ihmisille, lemmikeille ja ympäristölle.

Urine Off -puhdistusainetta suositellaan muun muassa seuraavissa tapauksissa:

– Kun kissat merkkaavat reviiriään.
– Kun kissat pissailevat virtsatieongelmien vuoksi.
– Kun kissanpentu on pissannut laatikon ulkopuolelle ennen kuin se on oppinut sisäsiistiksi.
– Hiekkalaatikon puhdistamisen yhteydessä.

Urine Off -puhdistussuihketta voidaan käyttää kaikilla pinnoilla (mm. seinät, lattia, kissanhiekkalaatikko) sekä kankailla ja vaatteissa poistamaan kaikkein sitkeimmät kissanpissan hajut. Tuote on täysin turvallinen ihmisille, lemmikeille ja ympäristölle.

Huom! Tuote sisältää entsyymejä, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Urine Off Cat & Kitten”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös näihin